Student
Studentläge

Tv och internet på student

Såhär fungerar det med bredband, tv och telefoni i våra studentlägenheter.

Förutom Gamla Skolan och Kurortsvägen 10 är alla våra studentbostadsområden anslutna till Högskolans datanät. Anmäl dig som medlem på www.studentnatet.se och få tillgång till detta.

Skövdebostäder har tills vidare avtal med Tele2 som levererar kabel-TV och ett antal radiokanaler (FM-bandet) till din lägenhet. Grundutbudet ingår i din månadshyra och är tills vidare analogt, vilket innebär att du inte behöver någon digitalbox för att titta på tv. Ett antal fria digitala kanaler finns också tillgängliga, du kan även köpa till extra digitala kanaler direkt från Tele2, då krävs dock en digitalbox eller tv för digital mottagning av kabelkanaler.

Kontakt Tele2

Kundtjänst: 077-225 25 25, Hemsida: tele2.se

Skövdebostäder reserverar sig för att Tele2s kontaktuppgifter kan ändras samt för att analoga sändningar kan ersättas av digitala som kräver digitalmottagare.

Kurortsvägen 10 och Gamla skolan

Dina fibertjänster levereras via Open Universe. Du tecknar ett abonnemang via deras hemsida. Här hittar du mer information om bredbandstjänster via OpenUniverse.

Varje lägenhet har minst ett bredbandsuttag (så kallat RJ45).

I hyran ingår ett antal digitala tv-kanaler med HD-kvalitet. Här hittar du hur du beställer en digitalbox för att få in kanalerna.

 

Skapad: 2022-11-04

Senast uppdaterad: 2022-11-04 kl: 12:18

Picture of Ebba Engelbrektsson
Ebba Engelbrektsson
Hyresgästguiden

Hyresgästguiden är till för att våra hyresgäster enkelt och tillgängligt ska komma åt information, tips och råd kring boendet och livet i våra områden.

Nyproduktion
Studentläge
Skip to content