Skövdevägen 1

Antal Lägenheter:
4 st
Avstånd till centrum:
15,0 km

Om Skövde kommun – Billingsdal (Timmersdala)

I Timmersdala på vackra Billingens nordsluttning finns fyra trygghetslägenheter som ligger i direkt anslutning till Billingsdals äldreboende. Samtliga lägenheter ligger på markplan och har en tilltalande planlösning.

I angränsande fastighet finns den sociala träffpunkten på Billingsdal som erbjuder varierande aktiviteter för seniorer. Det finns tillgång till bra närservice
och kommunikationer.

Timmersdala är en aktiv liten tätort med ett rikt utbud av föreningsliv och du bor med naturen alldeles inpå knutarna. Har du behov av trygghetslarm eller någon form av hjälp i hemmet vänder du dig till kommunens biståndshandläggare.

Vanliga lägenheter med större trygghet

För att ge fler äldre tillgång till lämpliga bostäder har Skövde kommun ställt om ett antal servicelägenheter till så kallade trygghetsbostäder. En trygghetsbostad är en bostad som ställer krav på god tillgänglighet och trygghet samt att det finns närhet till sociala aktiviteter och samvaro. 

För att få bo i en trygghetsbostad behövs inget biståndsbeslut, alla som fyllt 70 år kan ansöka och fördelning sker genom kösystem. För Skövde kommuns tryggbostäder har den som fyllt 90 år förtur.

Ägs av kommunen hyrs ut av Skövdebostäder

Skövdebostäder administrerar uthyrning och kö till Skövde kommuns lägenheter på Sörbacka i Värsås samt Skövde kommuns trygghetsbostäderBoken och Bagaren i centrala Skövde, på Käpplunda gärde i Skövde, på Billingsdal i Timmersdala, och på Solgården i Tidan. När du väl bor i dessa lägenheter är det till Skövde kommun du ska höra av dig.

Skövdevägen 1
Antal Lägenheter:
4 st
Avstånd till centrum:
15,0 km

Lediga lägenheter på Skövde kommun – Billingsdal (Timmersdala)

Just nu finns inga lediga lägenheter i detta område.

Lediga parkeringsplatser på Skövde kommun – Billingsdal (Timmersdala)

Du kan ställa dig i kö till en parkering när du är hyresgäst. Du skapar då en intresseanmälan på Mina sidor. Sen kan du anmäla intresse på en specifik parkering.

Det finns inga lediga parkeringsplatser i detta område.
Hyresgästguiden

Hyresgästguiden är till för att våra hyresgäster enkelt och tillgängligt ska komma åt information, tips och råd kring boendet och livet i våra områden.

Nyproduktion
Studentläge
Skip to content