Hertig Johans gata 22 B-D, Långgatan 31, 33 A-C

Antal Lägenheter:
89 st
Avstånd till centrum:
0,0 km

Om Skövde kommun – Bagaren

Närmare Skövde centrum kan du inte bo. På Bagaren har du stadens utbud av service, butiker och kultur alldeles inpå knuten. Trots stadens livlighet och puls kan du söka lugnet på den trevliga innergården som har flera uteplatser med sittgrupper.

Lägenheterna ligger i markplan eller nås med hiss och har en god tillgänglighet även för dig med begränsad rörlighet. Lägenheter finns i varierade storlekar från 1 rum och kök till 3 rum och kök.

Vanlig lägenhet med större trygghet

För att ge fler äldre tillgång till lämpliga bostäder har Skövde kommun ställt om ett antal servicelägenheter till så kallade trygghetsbostäder. En trygghetsbostad är en bostad som ställer krav på god tillgänglighet och trygghet samt att det finns närhet till sociala aktiviteter och samvaro.

För att få bo i en trygghetsbostad behövs inget biståndsbeslut, alla som fyllt 70 år kan ansöka och fördelning sker genom kösystem. För Skövde kommuns tryggbostäder har den som fyllt 90 år förtur.

Detta är ett boende för dig + 70 år, men med det där lilla extra som skapar hög tillgänglighet och förutsättningar för gemenskap och trivsel. Det finns också stora möjligheter att vara aktiv, enskilt eller i grupp. Gemensamhetslokal finns tillgänglig för gemensamma aktiviteter och tillsammans med dina grannar är möjligheterna oändliga.

Ägs av kommunen hyrs ut av Skövdebostäder

Skövdebostäder administrerar uthyrning och kö till Skövde kommuns lägenheter på Sörbacka i Värsås samt Skövde kommuns trygghetsbostäderBoken och Bagaren i centrala Skövde, Käpplunda gärde i Skövde, på Billingsdal i Timmersdala, och på Solgården i Tidan. När du väl bor i dessa lägenheter är det till Skövde kommun du ska höra av dig.

Hertig Johans gata 22 B-D, Långgatan 31, 33 A-C
Antal Lägenheter:
89 st
Avstånd till centrum:
0,0 km

Lediga lägenheter på Skövde kommun – Bagaren

Trygghetsboende 70+
2 rum
44 ㎡
vån 0
4040kr/mån
Inflyttning:
2024-07-01
Sista anmälan: 2024-06-19
Objekts-ID: 90-1-03761
4 040 kr/mån

Lediga parkeringsplatser på Skövde kommun – Bagaren

Du kan ställa dig i kö till en parkering när du är hyresgäst. Du skapar då en intresseanmälan på Mina sidor. Sen kan du anmäla intresse på en specifik parkering.

Det finns inga lediga parkeringsplatser i detta område.
Hyresgästguiden

Hyresgästguiden är till för att våra hyresgäster enkelt och tillgängligt ska komma åt information, tips och råd kring boendet och livet i våra områden.

Nyproduktion
Studentläge
Skip to content